Så designar du en vacker emaljpin

AfLouie

Så designar du en vacker emaljpin

Emaljpins är utsmyckning och branding i ett.

En pin visar på ett diskret och elegant sätt din anknytning till en förening, ett land eller ett företag.

Med en elegant pin kan du pryda jackor, tröjor eller väskor samtidigt med att eran logga blir sett. Det finns oändliga möjligheter för er att visa fram just eran logga. Därför kan ni få en unik pin som representerar er på ett vackert och stiligt sätt. 

Många väljer att få gjord deras helt egna vackra pins som kan pryda på jackan, väskan, kjolen, tröjan, skjortan eller t-shirten. Det är ett fint sätt att visa fram din logga, ditt fritidsinteress eller din ideella förening på.

 

Emaljpins – mer än bara prydnad för jackor 

En pin med nål som enkelt fästas på din jacka, väska eller ett helt tredje ställe är en fin och stilig accessory. Du har möjlighet att få dina helt egna pins producerat från 100 stycken och därmed få ditt favoritmotiv fram i världen. Resultatet blir utan tvekan ett du vill minnas och bära med stolthet.

Kanske du är medlem i en förening där ni träffas och delar kärleken för vin, uteliv eller segling? Oavsett vilket interess du har kan ni enkelt få gjord era egna vackra pins.

 

Hård eller mjuk emalj? 

Om ni ska välja en emaljpin med hård eller mjuk emalj är ofta en fråga om smak. Den övergripande skillnaden på de två typer är att den hårda emaljpinnen har en slät yta. Färgerna lägger sig däremot i botten av en mjuk emaljpin. Gemensamt för både två är att färgarna åtskiljas av metall så att de inte flyter ihop.

 

Baksidalösningar 

På baksidan är standardlösningen en kort nål med fjärilslås. För en mjukare variant på baksidan av tröjan kan ni välja ett svart lås i plast. Om ni behöver pins på t.ex. jackor eller frackslaget kan ni välja en längre nål. Om eran pin mer ser ut som en brosch kan ni få ett lås som ser ut som en säkerhetsnål. För att helt undvika hål i kläderna, jackan eller väskan kan ni välja en lösning med en magnet. Den sättas på insidan av kläderna och ser på så sätt till att eran pin sitter vart den ska.

 

Mjuk PVC-pin 

En annan typ av pin är en i mjukt PVC som ger ett helt annat uttryck och en fin effekt. Om du väljer att få din egen gjord skickar du en signal till omvärlden om din glädje för ett bestämt företag, en sak du brinner för eller kanske en förening och sätter på så sätt enkelt ett samtal i gång.

Om forfatteren

Louie administrator